KOCJANČIČ POHIŠTVENI INTERIERI

KDO SMO

Smo družinsko podjetje, ki že vrsto let ubrano izdelujemo pohištvo po meri, s poudarkom na čistih linijah, izrazitih potezah in detajlu. Z mislijo, da je le najboljše dovolj dobro za vas, bomo oblikovanje pohištva povezali z vašim življenskim slogom in željami, da bo zasijalo v brezčasni lepoti notranje arhitekture.

  • Boštjan

    Boštjan je ljubezen do lesa razvil že v zgodnjem otroštvu, ko je očetu in mizarskemu mojstru Silvestru Kocjančiču, skupaj z bratom Romanom pomagal pri mizarskih opravilih v domači delavnici. Poklicno šolanje je končal na srednji lesarski šoli in ga okronal z obrtniškim izpitom. Svoje bogate izkušnje in znanje je pridobival pod budnim očesom očeta, od katerega je slednjič tudi prevzel družinsko podjetje. Njegova strast do dela, kreativnost in nadarjenost dojemanja prostora se zrcali v rešitvah in detajlih, ki osupnejo opazovalca.

  • Roman

    Roman je lastnosti lesa spoznal že kot otrok, ko je z bratom Boštjanom pomagal očetu Silvestru pri mizarjenju. Pot ga je vodila na srednjo strojno šolo in kasneje na ekonomsko fakulteto, kateri sta ga opremili s tehničnim znanjem. Družinskemu podjetju je priskočil na pomoč z odličnim znanjem risanja v 3D programih, s pomočjo katerih ideje zaživijo v očeh kupcev. Z bratom Boštjanom sestavljata odličen tandem in postavljata nove smernice v dizajnu pohištva.

DELAVNICA

Skupaj z našim znanjem so rastle tudi potrebe po večjem prostoru in izboljšani tehnologiji. Sedaj se lahko pohvalimo z najboljšimi in najsodobnejšimi rešitvami ter lastnim razstavnim prostorom.

ZGODOVINA

Le zdrave in trdne korenine lahko držijo drevo pokonci. Verjamemo, da so naše korenine močne in da bomo še naprej kos vsem izzivom. Kot podjetje, ki veliko da na vrednote in tradicijo ter ima široko znanje in dolgoletne izkušnje, se lahko pohvalimo z vrhunsko kvaliteto in prepoznavnim dizajnom.

Kocjančič pohištveni interieri